UWITGO S5

Salaku tipe pedaling Scooter listrik anyar, UWITGO S5 diadopsi konsép design panganyarna tina téhnologi pesiar kontrol, anu geus loba dipaké dina mobil, sahingga pamaké tiasa pedal taneuh sarta Scooter bakal datangna kana status speed dipeunteun. Salian ti eta, dilengkepan hiji aplikasi pesiar kontrol inovatif, anu ngajadikeun eta langkung pinter. Tempo niup pikeun fitur langkung.

UWITGO S6

UWITGO S6 mangrupakeun mérek Scooter listrik anyar nu sasaran pikeun pamaké tunggang ketahanan luhur. Desain ieu terpadu kalayan batré kapasitas kakuatan tinggi, anu bisa mastikeun jarak tunggang bisa ngahontal nepi ka 70Km. Dumasar tiori disain ergonomic, reinvent desain kantong korsi foldable, nu tiasa ngaleupaskeun kacapean pamaké 'sarta ngaronjatkeun pangalaman tunggang Scooter. Tempo niup pikeun fitur langkung.

Uwitgo A5

Salaku modél saderhana, UWITGO A5 nyaeta torek jeung leutik. Aluminium alloy atanapi serat karbon bahan awakna bisa milih ku konsumén. Beurat alloy aluminium Scooter nyaeta 7.5kg, sarta beurat awak serat karbon nyaéta ngan 6.3kg. Ieu gampang keur melu, gampang pikeun ngalaksanakeun, jeung cocok pisan pikeun lalampahan pondok. Tempo niup pikeun fitur langkung.

UWITGO CF1

The UWITGO CF1 ngadopsi ti alloy magnésium sakumaha pigurana berobah, nu éta lampu di beurat tur kuat dina ngajentrekeun, ieu ngajadikeun beurat sakabéh tina sapédah 30% leuwih handap tina nu sesa sakabeh sapédah market.The tanpa patri, nu ngajadikeun beungeut leuwih hipu. Ngadopsi nu ultra-ipis brushless motor, kirang ti 5% leungitna tanaga, hemat energi beuki ngurangan kacapéan salila numpak teh.
WhatsApp Online Chat!