UWITGO S5

Si një tip pedaling skuter të re elektrike, UWITGO S5 miratoi konceptin e fundit të projektimit të teknologjisë së kontrollit të lundrimit, e cila është përdorur gjerësisht në makina, kështu që përdoruesit mund të pedale në tokë dhe skuter do të vijë në një status me shpejtësi të vlerësuarat. Përveç kësaj, ajo e pajisur me një app inovative kontrollin e lundrimit, që e bën atë më inteligjente. Shih goditje për më shumë karakteristika.

UWITGO S6

UWITGO S6 është një markë të re skuter elektrike që synojnë për përdoruesit më të larta hipur durim. Ky dizajn integruar me bateri kapacitet të lartë të energjisë, e cila mund të sigurojë distancë hipur mund të arrijë deri në 70 km. Bazuar në teorinë ergonomik projektimit, reinvent hartimin e qese foldable vendesh, të cilat mund të lirimin lodhje e përdoruesve dhe për të rritur përvojën e hipur skuter. Shih goditje për më shumë karakteristika.

Uwitgo A5

Si një model të thjeshtuar, UWITGO A5 është i lehtë dhe më i vogël. aliazh alumini ose fibër karboni materiale të trupit mund të zgjedhur nga konsumatorët. Pesha e aliazh alumini skuter është 7.5 kg, dhe pesha organ nga fibra karboni është 6.3kg. Është e lehtë për dele, lehtë për të kryer, dhe shumë e përshtatshme për udhëtime të shkurtra. Shih goditje për më shumë karakteristika.

UWITGO CF1

UWITGO CF1 miratojë aliazh magnezi si kornizë e saj, e cila ishte e lehtë në peshë dhe të fortë në forcën, kjo e bën peshën e përgjithshme e biçikletë 30% më e ulët se pjesa tjetër e të gjithë biçikletë market.The pa saldim, që e bën sipërfaqen më shumë delikate. Miratimi motor ultra-hollë brushless, më pak se 5% humbjen e energjisë, më të kursimit të energjisë dhe për të zvogëluar lodhjen gjatë hipur.
WhatsApp Online Chat!