UWITGO S5

Minangka jinis pedaling scooter elektrik anyar, UWITGO S5 diadopsi konsep desain paling anyar teknologi cruise control, kang wis digunakake digunakake ing mobil, supaya bisa pedal lemah lan skuter bakal menyang status kacepetan dirating. Kejabi, iku dilengkapi karo app cruise kontrol inovatif, kang ndadekake luwih cerdas. Waca jotosan kanggo fitur liyane.

UWITGO S6

UWITGO S6 punika account scooter elektrik anyar sing target kanggo kedhaftar nunggang toleransi luwih. Desain iki Integrasi karo baterei kapasitas daya dhuwur, kang bisa mesthekake kadohan nunggang bisa nganti 70Km. Adhedhasar téori desain tinggi, reinvent desain tas jog foldable, kang bisa ngangkat kekeselen kedhaftar 'lan nambah pengalaman saka nunggang scooter. Waca jotosan kanggo fitur liyane.

Uwitgo A5

Minangka model Sederhana, UWITGO A5 korek lan cilik. Aluminium alloy utawa serat karbon bahan awak bisa milih dening pelanggan. Bobot saka aluminium scooter punika 7.5kg, lan bobot awak saka serat karbon mung 6.3kg. Iku gampang kanggo melu, gampang kanggo nindakake, lan cocok banget kanggo lelungan singkat. Waca jotosan kanggo fitur liyane.

UWITGO CF1

The UWITGO CF1 nganggo alloy Magnesium minangka pigura, kang ana cahya ing bobot lan kuwat ing kekuatan, iki ndadekake bobot sakabèhé saka mancal 30% luwih murah tinimbang liyane saka kabèh bike market.The tanpa welding, kang ndadekake lumahing liyane alus. Nganggo ultra-lancip brushless motor, kurang saka 5% mundhut energi, hemat energi liyane lan ngurangi kesel ing sak nunggang ing.
Tampilan Online Chat!